Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

Jinan Hope-Wish Photoelectronic Technology Co., Ltd.

Η ελπίδα-επιθυμία είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής κάμερων ασφαλείας που ενσωματώνει την Ε&Α, κατασκευή, πωλήσεις και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων. Με κεντρικά γραφεία στο Πεκίνο, Κίνα, ελπίδα-επιθυμία τώρα διαστίζει τα γραφεία σε μεγάλες πόλεις στην Κίνα όπως τη Σαγκάη, Shenzhen, Chengdu και Shenyang. Η επιχείρηση κρατά περίπου 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πάνω από 20 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού. Με σχεδόν την εμπειρία 10 ετών σε αυτήν την βιομηχανία. Έχουμε το προσωπικό περισσότερο από 200 που περιλαμβάνει την Ε&Α 45% και άνω των 36% μεταπτυχιακών. Οργάνωση 3 κατασκευή στρεφόμαστε, 4 τμήματα Ε&Α και 1 τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης.

 

Η ελπίδα-επιθυμία με τη κάμερα θερμικής λήψης εικόνων PTZ, τις υπέρυθρες κάμερες νυχτερινής όρασης λέιζερ και το σύστημα παρακολούθησης μακροχρόνιας σειράς της IR/EO, ανεφοδιασμός τόσες πολλές καλύτερες λύσεις για την ασφάλεια συνόρων, seaport&airport secrity, railway&expressway επιτήρηση, δασική προστασία, η ασφάλεια και πολλών άλλη αρχειοθετημένη ασφάλεια.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Ελπίδα-επιθυμία

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

υπηρεσία της εταιρίας

 

Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης & μεταπώλησης

Ομάδα επιχείρησης

Η ελπίδα-επιθυμία είναι εξειδικευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη της υπέρυθρης κάμερας λέιζερ νυχτερινής όρασης και της μεγάλης ακτίνας θερμικής λήψης εικόνων. Καυμένος μια ομάδα του μεμονωμένα επαγγελματικού και ταλαντούχου προσωπικού που τρέχει περισσότερο από τη δεκαετή εμπειρία στη βιομηχανία ασφάλειας.
Έχουμε το προσωπικό περισσότερο από 200 που περιλαμβάνει την Ε&Α 45% και άνω των 36% μεταπτυχιακών. Οργάνωση 3 κατασκευή στρεφόμαστε, 4 τμήματα Ε&Α και 1 τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης.
Οι κάμερες που κατασκευάζονται από Hope-Wish εφαρμόζονται ευρέως στους τομείς όπως τον αερολιμένα, την πετρελαιοφόρο περιοχή, την ασφαλή πρόληψη πόλεων, αναζήτησης και διάσωσης, ανίχνευσης θερμοκρασίας, ναυσιπλοΐας, σιδηροδρόμων, αυτοκινητόδρομων και δασικής πυρκαγιάς.